0229-725628 |06 266 689 39 sportslankhoorn@telfort.nl

Je kent het misschien wel. Iedere ochtend neem je jezelf voor nadat je weer ontevreden in de spiegel hebt gekeken dat je vandaag toch ECHT beter op je voeding gaat letten omdat je gewoon de hoognodige kilootjes moet afvallen! De lente is al lekker begonnen en de zomer staat voor de deur maar je winter vet ben je eigenlijk nog lang niet kwijt! Wat te doen? Waar moet je beginnen? Kun je het zelf of heb je hulp nodig?

Geen paniek je kunt even bellen naar Time2Tone in Zwaag en je kunt een vrijblijvende afspraak maken om eens te kijken wat het programma van SLIMdiet waar ze bij Time2Tone mee werken voor jou kan betekenen. Het is een programma gebaseerd op gezonde voeding ondersteund door gezonde voedings producten uit de SLIMdiet productlijn. Velen zijn je al voorgegaan, de een super enthousiast, de ander wat meer sceptisch maar allemaal hebben ze hun eetpatroon kunnen veranderen en zijn ze de nodige kilo’s kwijt geraakt met dit programma.

Het mooie van het geheel is dat de producten uiterst betaalbaar zijn ( slechts 1.99 per product), EN dat de begeleiding van de voedingscoach van Time2Tone verder geheel gratis is! Je kunt het afvaltraject zelfs nog ondersteunen/ versnellen door gebruik te maken van de Slender You bewegingsbanken en voor het ontgiften kun je regelmatig gebruik maken van de pressotherapeut die er voor zorgt dat afvalstoffen sneller het lichaam verlaten, dat de huid verstrakt en de collageen aanmaak versnelt wordt. Bij Time2Tone vind je alles wat je wil op afslankgebied en met hun jarenlange ervaring kunnen ze je door de moeilijke momenten heen loodsen. Wil je alvast wat receptideetjes opdoen? Kijk dan even op  https://www.facebook.com/groups/1994897584065239/?ref=bookmarks   

Wacht niet langer en modder niet langer zelf door maar laat je begeleiden naar een ander eetpatroon waardoor je nooit meer af hoeft te vallen of met het nodige overgewicht moet rondlopen.

Wij bij Time2Tone staan voor je klaar om jou te helpen de leukste en slankste versie van jezelf te worden!
Wat heb je te verliezen behalve je overtollige kilo’s?

Ontvang een gratis proefpakket!

Wil jij graag beginnen met SLIMdiet maar je weet niet wat je kan verwachten van de producten? Vraag dan jouw GRATIS proefpakketje aan met wat willekeurige producten, genoeg voor 1 hele dag SLIMdiet (aangevuld met groenten). 

You have Successfully Subscribed!