0229-725628 |06 266 689 39 sportslankhoorn@telfort.nl

Slenderbanken 

Waarom je voor Slenderen zou gaan kiezen:

Slenderen 
Positieve beïnvloeding van het hart- en circulatiesysteem
Een verbeterde doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen door de huid en door het onderliggend weefsel gaat.

Verwijderen van de afvalstoffen
Door de betere doorbloeding worden afvalstoffen – zuren en andere verbrandingsresten – afgevoerd en verwijderd.
Zo voorkomt u ophoping in de weefsels.

Ontlasting van de wervelkolom
Door de horizontale stand wordt de wervelkolom minder belast.
De wervelkolom wordt gemobiliseerd om tot een grotere versoepeling te komen.

Mobilisatie van de gewrichten
De gewrichten van de schouders, armen, heupen en benen worden gemobiliseerd en worden hierdoor ook soepeler en beweegelijker.
Ook door de horizontale stand wordt alles minder belast.

Spierfunctie
De spiergroepen worden geoefend door de spieractiviteit. Door deze activiteit wordt er bijgedragen in een houdingsverbetering en een figuurcorrectie. De verzwakte spieren versterken en zullen een groter uithoudingsvermogen hebben. Er vindt geen spiervergroting plaats, doch wel een spierversterking.

Een Slender sessie is een bijzonder trainingsprogramma. De apparaten die bij Slender banken Noordholland gebruikt worden, worden aangedreven door elektromotoren. Het zijn 6 verschillende apparaten, die elk een apart gedeelte van uw lichaam activeren, namelijk benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen. De beweging van de apparaten verstevigt uw spieren, verwijdert vetafzettend afvalzuur, stimuleert de bloedsomloop en vergroot de zuurstoftoevoer. Er worden geen overdadige spierbundels gekweekt en de kans op blessures is nihil. De totale behandeling duurt 1 uur, 10 minuten per apparaat. Een uur Slenderen staat gelijk aan 7 ½ uur grondgymnastiek.

Kosten

 

Een kennismakings sessie om uit te proberen is ALTIJD gratis!

Een losse slender sessie kost €10.00

1 x per week kaart €25.00 ( voor 4 weken )

2 x per week kaart €49.95 ( voor 4 weken )

Onbeperkt slenderen € 65.00 ( voor 4 weken )

10 rittenkaart 3 maanden geldig € 85.00

Slenderen is een bewegingstherapie.
Door de gemotoriseerde gymnastiek wordt het lichaamsgewicht door de toestellen gedragen, er is dus geen zwaartekracht te overwinnen die u kunt toepassen bij verschillende klachten van medische aard. 
Een Slender behandeling kan aandoeningen zoals reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen, stijve nek en schouders, koude handen en voeten verlichten of zelfs wegnemen.

Slenderen maakt u slanker. Na een aantal behandelingen ziet u al dat overtollige centimeters verdwenen zijn. Ook op die plaatsen, waar diëten en trainingen niet altijd helpen. Slenderen is geen zware training, integendeel, na een behandeling bent u heerlijk ontspannen en door de stimulering van de bloedsomloop voelt u zich fit.

Wanneer u af wil slanken en nog sneller resultaat wilt bereiken kunt u ook oefeningen doen tijdens het slenderen. Slenderen is een manier van bewegen, die het bereiken van een gezond en geconditioneerd lichaam een stuk gemakkelijker maakt. Slenderbanken Noordholland maakt gebruik van zes gemotoriseerde gymnastiektoestellen, die elk gedurende tien minuten een apart gedeelte van uw lichaam behandelen. In vergelijking met traditionele gymnastiek, waarbij u uw eigen kracht moet gebruiken om uw lichaam te verplaatsen en te heffen, wordt bij Slenderbanken Noordholland uw gewicht gedragen door de banken, waardoor de diverse delen van uw lichaam voortdurend in beweging zijn. Deze voortdurende beweging wordt bij de traditionele gymnastiek beperkt door de zwaartekracht; daarom boekt u met Slenderen meer en sneller resultaten met minder inspanning.

Wij werken ook met het SLIMdiet programma om het afvallen en een gezond eetpatroon te ondersteunen

Contact

Neem contact op

Contact

De Oude Veiling 82
1689AD Zwaag

0229-725628

_______________

Openingstijden

Ma  17.00 – 20.00

  Di    09:00 – 14:00 

Wo  17.00 – 20.00

Do  09:00 – 14:00

Vr  09:00 – 14:00

                            Za  10:00  – 13:00                                                 

  Cliënten die het SLIMdieet programma volgen uitsluitend op afspraak

Klanten met een Slender bewegingsbanken kaart kunnen binnen lopen op de volgende tijden:

 

Maandag van 17.00 tot 20.00

Dinsdag van 9.00 tot 14.00 uur

Woensdag van 17.00 tot 20.00 uur

Donderdag van 09.00 tot 14.00 uur

Vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur

Voor alle dagen geldt, binnen lopen tot     1 uur voor sluitingstijd

 

Andere tijden op afspraak.