0229-725628 |06 266 689 39 sportslankhoorn@telfort.nl

Even voorstellen

 

 

Mijn naam is Debby van Lint, en ik ben sinds 2005 werkzaam als gewichtsconsulente. 

De keuze voor dit beroep is mij  min of meer ingegeven door mijn eigen haat/liefde verhouding met de weegschaal en het feit dat ik altijd op zoek was naar manieren om op een gezond gewicht te komen en daar dan zeker ook te blijven. Iets wat mij helaas van nature niet echt toebedeeld was, ik moest en moet nog steeds goed opletten wat ik eet en hoe ik eet. Daarom trok dit beroep mij ook zo aan, niet alleen mijzelf helpen maar vooral ook anderen die met dit euvel kampen want door de jaren heen heb ik wel gezien dat ik niet de enige ben die moeite heeft om het overgewicht buiten de deur te houden! Gedeelde smart is halve smart nietwaar? 

 

“De keuze voor dit beroep is mij min of meer ingegeven door mijn eigen haat/ liefde verhouding met de weegschaal”

Laat mij je helpen naar een gezonder gewicht met blijvend resultaat.

Of je nu een man of een vrouw bent, jong of oud mijn aanpak werkt voor jou. Ik help je graag jouw gezonde gewicht te bereiken!
MEER INFORMATIE

Iedereen is welkom, man, vrouw het maakt niet uit. Ik help iedereen graag naar een gezonder gewicht met blijvend resultaat.

Je kunt een bericht achterlaten op de website, of je kunt direct bellen om een (vrijblijvende) afspraak te maken waarin je uitleg krijgt wat je van mij mag verwachten en hoe we aan het werk gaan voor je om je ideale gewicht te gaan bereiken.

8 + 5 =